Baolin Poly Future City // Daniele Lazzaretti Architect.

Text description provided by the architects.

The project is located in Changping District in Beijing that will be the core area for the future technology city designated as the business and financial center.
The project planning area is 74500 square meters, of which 45800 square meters to the North District and 28,700 square meters to the Southern District.

© Daniele Lazzaretti Architect.

© Daniele Lazzaretti Architect.

© Daniele Lazzaretti Architect.

© Daniele Lazzaretti Architect.

The site is surrounded by abundant natural views, a park view towards north and east, while river view at the west.

The design concept took inspiration from the surrounding environment, such as rivers and mountains, instead of using singular office towers, the core project idea was to create a united complex becoming a site landmark where the peaks of the building are shaped according to the main perspectives..

© Daniele Lazzaretti Architect.

© Daniele Lazzaretti Architect.

© Daniele Lazzaretti Architect.

© Daniele Lazzaretti Architect.

Baolin Poly Future City Gallery

Musk Residence // Meme Architects

Text description provided by the architects.

Musk Residence is a conceptual project designed for a celebrity entrepreneurial magnate. Situated on a hilltop in Westside Los Angeles, the property oversees the expansive skylines of the La La Land. The residence reimagines the client’s primary residence as a fortress on the hill, manifesting the form and design ethos of the client’s enterprises.

With the goal of creating an ambivalent architectural experience, the building is cladded with rigid titanium panels as opposed to the curvilinear interiors.

© Meme Architects

© Meme Architects

© Meme Architects

© Meme Architects

The geometrical exterior derives its form from the client’s aficionado for futuristic design. Meanwhile, the parametric forms in the interior are heavily inspired by luxury automobile design.The sculptural residence cantilevers over a 30,000 sqft lot, injecting a sense of out-worldliness amongst the opulent mansions of Bel-Air. The living quarters boast a 1,000 sqft hall, outdoor dining, reflection pool, diving pool, and

TL House // Quang Vinh

Text description provided by the architects.

*General Information Project Name: TL HOUSE – A modern house in the middle of a seaside villageArchitecture Firm: VBMAD, ONON DetailsWebsite: vbmad.comhttps://www.facebook.com/vbmaddesign vbmad.comhttps://www.instagram.com/onondetails/?hl=frhttps://www.instagram.com/truongquangvinhh/Contact e-mail: [email protected] Location: 54 Truong Sa, Danang, Vietnam Completion Year (if applies): 2022Gross Built Area: 200m2Project location: – Binh Minh beach village, Thang Binh, Quang Nam, VietnamLead Architects: Truong Quang VinhLead Architects e-mail: [email protected]*Media ProviderRenderings credits: Hoang Sa Video link: https://www.instagram.com/p/CVyLPoDDn_R/ Additional CreditsDesign Team: VBMADClients: Mr.

© Quang Vinh

© Quang Vinh

© Quang Vinh

© Quang Vinh

Thang and Mrs. LinhEngineering: VBMADLandscape: VBMADConsultants: VBMADCollaborators: VBMADEtc..*Project Description“Located in the middle of the coastal village of Binh Minh – Thang Binh – Quang Nam, with the characteristics of the sea, sandy soil, surrounding casuarina hills and warm people… the idea of a modern house, exalting the beauty of the local image.

© Quang Vinh

© Quang Vinh

© Quang Vinh

© Quang Vinh

Appreciate what is most precious from this land.
The owner is

THE ROCK Radisson RED Vienna // INNOCAD architecture

Text description provided by the architects.

“THE ROCK” is a new hospitality building designed for Radisson´s recently launched lifestyle hospitality brand, Radisson RED. The hotel, which is the first of its kind in the German-speaking region, can be found at both a physical and social junction in Vienna’s 2nd district. The semi-public building houses 179 rooms, an event space, a publicly accessible rooftop bar and terrace, a courtyard, restaurant, and gym.
The site is situated in a well-visited area among a row of notable highlights.

© Maximilian Haidacher Photography

© Maximilian Haidacher Photography

© Paul Ott

© Paul Ott

The design approach placed a strong focus on public expression and communication, resulting in an individual shape and identity. Architecturally, a complimentary tension exists between the facade’s regular raster of large windows and tectonic folding likened to that of a rock formation based on diverse influencing parameters. The folds follow site restrictions, permit light to reach neighboring structures

CASA EC // EV+A Lab Atelier d’Architettura e Interior Design

Text description provided by the architects.

The location of CASA EC is almost like a fairy tale, on the edge of the town of a municipality in the
of the Province of Sondrio, surrounded by meadows and woods at the foot of the Orobian Alps with a view of the
with a view of the city of Sondrio and the Rhaetian side of the Alps.

© EV+A Lab Atelier d'Architettura e Interior Design

© EV+A Lab Atelier d’Architettura e Interior Design

© EV+A Lab Atelier d'Architettura e Interior Design

© EV+A Lab Atelier d’Architettura e Interior Design

Characteristics that in the project
and exploited in the project.
The Casa EC project involved the demolition of an existing building and the construction of a new single
construction of a new single-family residence.
The regulations imposed the partial overlapping of the new building with the existing one and the the existing one, and the need was to move the new residence as far as possible to the centre